Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy

Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy


Isännöinnin nimi: Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy
Osoite: Vernissakatu 6, 01300 Vantaa
Puhelinnumero: 0207862150
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@maikoski.fi
Kotisivut: www.maikoski.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 6, keskiarvo: 3,17 / 5)
Ladataan...
4 arvostelua

  Hilkka Jämsä

  Isännöitsijä ei vastaa hänelle lähetettyihin sähköposteihin eikä hallitukselle lähetettyyn kirjeeseen. Toimitusjohtaja painottaa tiedottamisen ja viesteihin vastaamisen tärkeyttä, mutta asiaa ei ilmeisesti valvota, koska tilanteeseen ei tule muutosta toimitusjohtajalle kerrotusta palautteesta huolimatta.

  Isännöitsijä vastaa töykeästi puhelimeen ja valittaa asiakkaalle kiireitään, on hermostuneen ja poissaolevan oloinen. Hän haluaa lopettaa puhelun lyhyeen. Jää vaikutelma, ettei hän ole kiinnostunut kuulemaan asiakkaan kysymyksiä tai huolta. Asiakas tuntuu olevan hänen työnsä häiriötekijä. Hän ei kunnolla lupaa hoitaa asiaa. Puhelun sisältö on isännöitsijän puolelta toistelemista, että hänellä on paljon töitä.Asiat jäävät roikkumaan ilmaan.

  Isännöitsijä ei tiedota asukkaita kuin minimaalisesti. Edellinen isännöitsijä huolehti siitä, että meneillä olevista korjauksista tiedotettiin prosessin aikana. Ja hän tiedotti yleisistä asumiseen liittyvistä asioista sekä hallituksen kokouksessa käsitellyistä asioista, jotka asukkaiden oli hyvä tietää. Nyt asukkaat eivät saa riittävästi informaatiota. Isännöitsijä ei ole parantanut tiedottamistaan palautteesta huolimatta. Isännöitsijä ei myöskään vastaa hänelle jätettyihin soittopyyntöihin.

  Isännöitsijään on vaikea luottaa, koska hän kertoo eri ihmisille asian eri tavalla. Sisältö muuttuu päinvastaiseksi. Tarkoituksena on ilmeisesti antaa asiakkaalle edullisempi kuva asioiden hoidosta. Lukkofirma ja huoltoyhtiö kertovat isännöitsijän toimineen toisin kuin hän itse kertoo toimineensa.

  Toimiston keskus ja virkailijat ovat ystävällisiä ja ovat hoitaneet kaikki asiat, joita olen asukkaana pyytänyt heitä toimittamaan. Olen saanut heiltä vastaukset kysymyksiini.

  Voisin antaa hyvät pisteet toimistolle, jos isännöitsijä toimisi kuten naispuoliset virkailijat. Isännöitsijän takia annan 2 pistettä. Isännöitsijän heikko tiedottaminen vaikuttaa taloyhtiömme yleiseen ilmapiiriin luoden turvattomuutta. Huhut pääsevät liikkeelle, koska ei ole asiallista tietoa. Ja on turhaa epätietoisuutta.

  Nimetön

  Annan nykyiselle isännöitsijälle O pistettä on liian virka intoinen ei ota huomioon heikommassa asemassa olevia

  Tuomas tuppurainen

  Tiedotus erittäinhuonoa!!!miksi ei taloyhtiö vaihda toimistoa??
  Onhan noita isännöinti toimistoja muitakin
  Yhdyn edellisiin kirjoittajiin!!!

  Yksiön omistaja

  Yhdyn ed.kirjoittajiin on se kumma että taloyhtiö pitää tällaista toimistoa,olen pyytänyt lukemattomia kertoja vaihtamaan vuokralaisen nimen oveen ,taululle vuokralainen on vaihtunut 3/kolme kertaa ja aina vaan on vanha nimi taululla,ovessa????
  Tämä jo ilmentää hallituksenkin välinpitämättömyyttä olisiko syytä vaihtaa hallituksen jäsenet!!!?

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista